Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Joskar-Ola: ahol a gyerekekért mindent megteszünk

2017. október 25. - Kelemen Krisztián

Aki ismer, az tudja rólam, hogy nekem a legfontosabbak a gyerekek. A gyerekek arcán látni az örömöt és a boldogságot, mindennel felér. Múlt heti fogadóórám alkalmával kerestek meg a Bokréta Bölcsődébe járó gyerekek szülei, hogy a 78 férőhelyes bölcsiben kevés az udvari, lábbal hajtható kismotor, pedig ezek a járgányok a gyerekek kedvenc játékai. Én is emlékszem, hogy mindkét gyermekemmel rendszeresen kellett kismotorozni, amitől bizony gyakran elkopott a cipő orra, de hát valamit valamiért. Én ígéretet tettem, hogy orvosoljuk a problémát.

dsdweds.jpg

Ez volt az előzménye annak, hogy kedden délután a Joskar-Ola Alapítvány Kuratóriumának Elnökével, Bakos Ildikóval és Balogh Tibor kuratóriumi taggal közösen átadtunk a Bölcsőde gyermekei részére 10 darab kismotort. Nagy volt az öröm az átadáson, a gyerekek egyből felpattantak és mosolyogva gördültek körbe a bölcsőde teraszán.

dfdfdeee.jpg

Milkóné Fogl Anna Bölcsődevezető és Pósfainé Sebestyén Bianka köszönetüket fejezték ki és mindenkit megvendégeltek egy kis pogácsával, teával. Örülök, hogy tudtunk segíteni és továbbra is támogatunk minden joskar-olai intézményt. 

gsefy.jpg

Már hagyománnyá vált, hogy az év végén Karácsonyi ajándékozás céljából a tárgyi feltételek javítása érdekében az Oktatási és Szociális Bizottságon forrást biztosítunk a város köznevelési intézményeinek. Ennek értelmében az idei évben is 100.000,-Ft-ot kapnak a joskar-olai intézmények, tehát a Bokréta Bölcsőde, a Barátság Óvoda, a Napsugár Óvoda és természetesen a Micimackó Óvoda is. Ezt a támogatást az intézmények a csoportszobák játékkészletének bővítésére tudják majd fordítani.

img_20171024_155011.jpg

süti beállítások módosítása