Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Fontos információk lehetnek...

2015. február 02. - Kelemen Krisztián

Érdemes figyelni a Facebookon a következő oldalakat, melyek kizárólag a Joskar-Ola lakóteleppel foglalkoznak:

1. Joskar-Ola Lakótelep Szombathely: ezen az oldalon a lakótelep mindennapjaival foglalkozó témák találhatóak, hozzáteszem politikamentesen. Sok hasznos információ található itt többek között azok, melyek a lakótelep életében fontosak lehetnek. Társasházakkal és azok működésével kapcsolatos témákat is érdemes figyelni, főleg a közös képviselőknek. Lehet lájkolni, megosztani és kérdezni. Ha ezen az oldalon keresztül érkezik hozzám intézett kérdés üzenetben, akkor azt továbbítják részemre. Egyben ez a Civil összefogás a Joskar-Ola Lakótelepért jelenleg még hivatalos Facebook oldala is.

https://www.facebook.com/joskarolaszombathely

2. Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány: ez az oldal az Alapítvány Facebook oldala, melyen az Alapítvánnyal kapcsolatos hírek, események olvashatók. Itt jelennek meg az Alapítvánnyal kapcsolatos Közlemények is, illetve a lakosság folyamatos tájékoztatása a játszótérrel, a Joskar-Ola Napokkal, a Joskar-Ola Bállal, a Joskar-Ola Karácsonyi Ünnepségével és az adományosztásokkal kapcsolatban. 

https://www.facebook.com/joskarolaalapitvany

3. Az Alapítványnak van egy saját weboldala is mely reményeim szerint hamarosan megújul: http://joskarola.hu/

4. A Civil Összefogás a Joskar-Ola Lakótelepért (CÖJOL) Facebook oldala, mely hamarosan átvált a CÖJOL hivatalos oldalára.

https://www.facebook.com/joskarolaszombathelycojol

Ezek eddig kivétel nélkül a Joskar-Ola Lakóteleppel foglalkozó oldalak, melyek nem a politikával, hanem a lakótelep működésével foglalkoznak. 

5. Kelemen Krisztián, önkormányzati Képviselő hivatalos Facebook oldala: végül, de nem utolsó sorban az én politikusi oldalam, melyen már politikai jellegű posztok is jelen vannak a lakótelep működésével kapcsolatos dolgokon túl. 

https://www.facebook.com/kelemenkrisztian

A Facebook oldalakat a Facebookon történő regisztráció nélkül is láthatják, nem kell regisztrálni vagy profillal rendelkezni ahhoz, hogy a posztokat, bejegyzéseket láthassák.

Ezeket ajánlom szíves figyelmükbe! 

süti beállítások módosítása