Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Micimackó Óvoda udvara is megszépül

2015. július 14. - Kelemen Krisztián

Korábban már megvívtam csatáimat a Városvezetéssel a Micimackó Óvoda gyermekeinek érdekében. Ennek egyik eredménye, hogy a Micimackó Óvoda udvarán elkezdődött a felújítás. Az Óvoda udvara megszépül, a gyerekek végre udvari játszóeszközöket kapnak. Ennek az előzménye, hogy tavaly egy csatorna felújítási munka alkalmával kiemelték a földből a gyerekek udvari játékait, de azokat vissza már nem helyezték, mert nem feleltek meg a hatályban lévő szabványoknak, előírásoknak. Ez, persze bizonyíték arra, hogy ezeket a régi játékokat már régen ki kellett volna cserélni, fel kellett volna újítani. A kampányra költött több tízmillió forintból inkább ezeket kellett volna pótolni, mert nincsen fontosabb dolog a gyerekeknél.

Az gondolom, hogy egy megyei jogú város nem engedheti meg magának azt, hogy egy óvoda udvarán egy évig ne legyenek gyerekjátékok, de azt sem, hogy olyan állapotban legyenek, amely nem felel meg az előírásoknak.

img_20150713_120614.jpg

A következő lépés, az Óvoda épületének teljes felújítása lesz, melyet szintén többször előhoztam - mint sürgősen megoldandó feladatot - a Bizottsági üléseken és a Közgyűléseken. Én mindig ki fogok állni a gyerekek érdekei mellett, mert ők a legfontosabbak!

süti beállítások módosítása