Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál 2015 - képekben

2015. augusztus 27. - Kelemen Krisztián

Először is meg kell, hogy köszönjem a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány Kuratóriumának áldozatos munkáját, mert azt gondolom, hogy az idei évben mindenki kivétel nélkül erején felül teljesített. A sajtó és a lakossági visszajelzések alapján összességében nagyon jól sikerült az idei rendezvény. Egy picit többet, egy picit mást adott a lakótelepnek és az egész városnak. Két napon át, három színpadon folyamatosan több, mint 40 fellépő szórakoztatta a kilátogatókat. Sokféle számot lehet olvasni a sajtóban, hogy hányan vettek részt az idei rendezvényen, van ahol azt írják több, mint tízezren, van ahol azt, hogy több, mint húszezren.

joskraola_bs54.jpg

Azt gondolom, hogy nem is a pontos létszám a lényeg, hanem az, hogy a rendezvény egyrészt erősítette a Joskar-Ola lakótelepen élők összetartását, összetartozását, hiszen a körzetemben élők - nagy örömömre - aktívan részt vettek a programokban, mint például a Gulyásfőző versenyben, a focitornán, a sakkversenyen, a kutyaszépségversenyen, az aszfaltkréta rajzversenyen és még sorolhatnám. Másrészt pedig Szombathelynek adhattunk egy olyan fesztivált, amely egyszerre volt Kulturális és egyszerre volt Sportfesztivál, de mindenképpen egyedülálló a maga nemében.

385506_joskar_ola_napok_2015.jpg

A fesztivál jelleget a színes fesztivál elemek, raklapbútorok, a selfie falak, a színes közösségi tér adta.

joskraola_bs08.jpg

Iron Cross Tour 2015 erő és állóképességi versenynek adott otthont az idei Joskar-Ola Napok, melyen 14 csapat mérte össze erejét és kitartását. 

99417ded_1.jpg

Kezdeményezésemre ötszáz gyermek vehette igénybe ingyenesen a vidámparkot a YO Kupon segítségével.

385458_joskar_ola_napok_2015.jpg

A rendezvény főtámogatóinak, szponzorainak, segítőinek köszönöm szépen a támogatást!

További képek itt találhatóak:

https://www.facebook.com/joskarolaalapitvany/photos_stream

 

 Forrás: nyugat.hu

 

süti beállítások módosítása