Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Sportolni szeretnél a Joskar-Olán?

2017. október 19. - Kelemen Krisztián

Múlt héten elkezdődött a Mikes Kelemen utcai teniszpályák burkolatának javítása. Kiöntik a hézagokat és a Szompark Kft. ígérete szerint hamarosan négy-évszakos hálót is kapnak a pályák. Erre azért volt szükség, mert tapasztalataim szerint többen is használják a pályákat szabadidejükben teniszezésre.

img_20171012_115043.jpg

Hallottam olyan híreket is, hogy a meg szeretnék szüntetni ezeket a pályákat, én viszont kiállok a lakók érdekeiért, akik rendszeresen sportolnak itt. A Joskar-Ola lakótelep egyik nagy előnye és azt gondolom, hogy ez az elmúlt pár évben történt fejlesztéseknek is köszönhető, hogy nagyon sok féle sportot űzhetnek itt a lakók, mint például: street workout a fitneszparkban, két helyen lehet most már kosárlabdázni, három helyen focizni, lehet teniszezni, két helyen ping-pongozni, tollasozni és persze futni is.

img_201710284_015613.jpg

Bárki megtalálhatja a magának való sportolási lehetőséget és nem kell ezekért több kilométert menni a városban. Arról nem is beszélve, hogy például a fitneszpark összehozza az embereket, sporttársi és baráti kapcsolatok alakulhatnak ki. Engem is rendszeresen hívnak a barátaim a lakótelepről edzeni a parkba.

img_20171012_174445.jpg

süti beállítások módosítása