Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Szent Márton Temető hátsó bejáratának kialakítása

2018. január 22. - Kelemen Krisztián

Ma helyszíni bejárást tartottunk a Temetkezési Kft. Ügyvezető Igazgatójával és a Városüzemeltetési Osztály vezetőjével, Lakézi Gáborral, mivel a Szent Márton Temető hátsó részén egy temetői bejáratot kell nyitni. Erre azért van szükség, mert a Szent Márton Tér felújításával a gépjárművel történő behajtási lehetőség gyakorlatilag megszűnt és a temető üzemeltetéséhez a behajtás mindenképpen szükséges.A helyszíni bejáráson kihangsúlyoztam, hogy az általam korábban kért parkolólemez kialakításával együtt kezelje az önkormányzat ezt a beruházást. 

img_20180117_101315_1.jpg

Ezt megelőzően a Felügyelő Bizottság ülésén is elmondtam, hogy szeretném, ha az általam kezdeményezett parkolókialakítással egyidejűleg valósulna meg a bejárat és a megközelítő út kialakítása. Kántás Zoltán, a FEB Elnöke ebben az ügyben a támogatásáról biztosított a FEB ülésén.

img_20180117_101301_1.jpg

Bízom benne, hogy a parkolólemez kialakítását az önkormányzat belátható időn belül megkezdi, bár ehhez a Szabályozási Terv módosítása is szükséges, melyet szintén kértem, de csak év végén kerül a Közgyűlés elé.

süti beállítások módosítása