Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Sikerült örömet okozni a gyerekeknek Húsvét alkalmával. (képgaléria)

2019. április 23. - Kelemen Krisztián

A Joskar-Ola Alapítvánnyal közösen indítottuk útjára a "Húsvéti Csoki-nyuszi kereső Gyerekeknek!" elnevezésű játékos progamot a Joskar-Ola lakótelepen. A Chocofive Kft. jóvoltából közel 400 darab csokinyuszit és csokitojást rejtettünk a fűbe a Mikes Kelemen utcai zödterületen, hogy a gyerekek nagy izgalommal megtalálják őket.

Persze, a megtalálás mindig sokkal rövidebb időbe telik, mint maga az elrejtés, hiszen évről évre egyre több gyermek vesz részt ezen a programon. A nagy létszám ellenére is jutott mindenkinek a csokiból, hiszen az alapítvány azokra is gondolt, akik esetleg a meghirdetett 16 óra ellenére egy picit később érkeztek. Volt tartalék erre a célra!

img_20190420_1532542.jpg

A programon a gyerekek élő nyuszit is simogathattak, sőt a hagyományokhoz híven én vittem a gyerekeknek két beöltözött kosztümös nyuszit, akikkel otózkodhattak a gyerekek. Nagy volt az öröm, ahogy ez a képeken is látszik.

Sokan jöttek oda hozzám megköszönve, hogy mindig van valami értékes program a lakótelepen a gyerekes családoknak. Igen, mert nekem ez fontos, és biztosak lehetnek benne a lakók, hogy ha ismét engem választanak újra, akkor ezek a jó dogok folytatódni is fognak a lakótelepen az elkövetkezendő 5 évben.

img_20190420_161942.jpg

Köszönöm a Joskar-Ola Alapítvány munkáját, kinek tagjai mindig partnerek abban, hogy csináljunk egy jó, értékes és tartalmas programot a gyerekeknek! Hiszen nekik is vannak is gyerekeik!