Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Köszönet a felajánlásokért mindenkinek!

2020. december 18. - Kelemen Krisztián
Boldogabbá tettük egy család életét, Karácsonyát egy széleskörű összefogásnak köszönhetően! Új tabletet és 15 ezer forint értékű Libri könyvvásárlási utalványt adtunk át, a Digitális Batman - Pintér Zsolt, a H+Média és Kulturális Egyesület és Bődi Lívia felajánlásának köszönhetően! Áldott, Békés Karácsonyt kívánunk a családnak!
131929500_1583220568552604_7074306509735335979_n.jpg
Előzmények:
Még december elején a Joskar-Ola Alapítvány látókörébe került egy négygyermekes család, ahol a szülők dolgoznak, ennek ellenére rendkívül szerény körülmények között élnek.
A legnagyobb gyermeküknek, egy 16 éves középiskolás lánynak Édesanyja régi okostelefonjával kell megbírkóznia a digitális oktatás nehézségeivel nap, mint nap. A testvérek közül az egyik fiú pedig nagyon szeret olvasni.
A Joskar-Ola Alapítvány ehhez kapcsolódó facebook bejegyzését olvasva több könyvutalvány felajánlás is érkezett a H+ Média Kulturális Egyesület és Bődi Lívia részéről, azonban sem laptopot, sem tabletet, sem számítógépet nem sikerült szerezni a fiatal hölgynek. Ekkor adott nekem egy tippet Polákovics Marietta, a Városi Vásárcsarnok Igazgató Asszonya, hogy innen Szombathelyről indult egy jótékonysági mozgalom, amely most már országossá nőtte ki magát. Ez pedig a Digitális Batman, aki pont ilyen esetekben segít digitális eszközökkel.
Azonnal felvettem a kapcsolatot a Digitális Batman - Együtt a digitális oktatásért szervezőjével, Pintér Zsolttal, aki azonnal és készségesen segített. Pintér Zsolt egyik volt diákjának jóvoltából sikerült egy új tabletet vásárolni.
Ez a mai ajándékozás rövid története... �
Köszönet a felajánlásokért mindenkinek!
A képen az Anya a két gyermekével, Pintér Zsolt és jómagam.
süti beállítások módosítása