Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Beindult a lakossági 1000 fa program

2023. március 24. - Kelemen Krisztián

Beindult a lakossági 1000 fa program, sorra viszik el a fákat a regisztrálók. A gyümölcsfák és a japán juhar a legnépszerűbbek. A lényeg, hogy szebb, zöldebb, élhetőbb lesz a városunk. Éljen Szombathely!

Tovább

Megújult a Pázmány Péter krt.-on található park is

Megújult a Pázmány Péter krt.-on található park rész is a Szompark Kft. kertész kollégáinak köszönhetően. Vigyázzunk együtt Szombathelyre!  

Tovább

Játszótér felújítás a Joskar-Ola lakótelepen

A Szompark Kft. játszóteres csapata elvégezte a játszóelemek javítását és festését a Barátság utcai játszótéren. A játszótér területén teljes gyomtalanítás után, új kavics réteg került kihelyezésre. A Féhe Kft. közfoglalkoztatott munkatársai pedig rendbe tették a ping-pong asztalok körüli részt…

Tovább

A Közterület-Felügyelet intézkedik

A Közterület-Felügyelet folyamatosan intezkedik a forgalomra alkalmatlan gépjárművek közterületen történő tárolásával kapcsolatban. Az elmúlt hetekben is több ilyen járművet szállíttattak el a Joskar-Ola lakótelepről is. Köszönöm a munkájukat!    

Tovább

Barátság utcában, a játszótér melletti területen közösségi faültetés

2023. 04. 17-én 10 órakor

Közösségi faültetési programok indulnak Szombathelyen a következő helyszíneken és időpontokban: - Gayer parkban 2023. 03. 21-én 10 órakor (esőnap 03.23.) - Károly Róbert utcában, a Perint part menti sportpályáknál 2023. 03. 29-én 10 órakor (esőnap 03.31.) - Váci utca 6-8. sz. melletti…

Tovább
süti beállítások módosítása