Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Felhívás a Szombathelyi hétköznapi hősök díjra - 2023!

2023. június 08. - Kelemen Krisztián
Biztos vagyok benne, hogy a jelöltek mind egytől egyik kiváló és nagyszerű, értékes emberek, azonban egyet közülük, mégis kiemelnék.
Bakos Ildikó avagy mindenki "Peggi"-je, a Joskar-Ola Alapítvány elnöke, aki privát munkája és családja mellett önkéntesen, fizetés nélkül, az alapítvány elnökeként tesz egy városrészért, de nemcsak egy városrészért, hanem egész Szombathelyért! Magánemberként rendszeresen adományoz, ruhát, élelmiszert, használati tárgyakat nemcsak a joskar-olai rászorulóknak. Az alapítvány elnökeként minden évben áldozatos munkával szervezi a lakótelepen a kulturális és közösségépítő programokat, mint például a Joskar-Ola Napok, a Karácsonyi Ünnepség vagy a Húsvéti Csoki-nyuszi kereső gyerekeknek. Én őt - 8 évvel ezelőtt - akkor ismertem meg, amikor plüssmackókat gyűjtött a mentőautókba, hogy a mentősök a sokkos állapotban lévő gyerekeket meg tudják nyugtatni. Ő egyedül állt emögött az akció mögött, egyedül gyűjtötte össze a plüssöket, mosta ki, szállította és csomagolta be.
Kevés olyan jótékonyság van a városban, amiben ő nem vesz részt, de elég azt említeni, hogy minden Joskar-Ola Napoknak van egy jótékonysági célja is, mellyel más segítő szervezeteket, rászoruló családokat segít az alapítványon keresztül.
352069896_224022550430556_7061711209409825038_n.jpg
Többek között ezek miatt tartom őt, egy önzetlen, jószívű és jólelkű embernek, aki abszólút alkalmas a Hétköznapi Hősök díjra! Itt lehet szavazni a jelöltekre:
süti beállítások módosítása