Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Folytatódik az ingyenes lakossági LED-csere program

2023. október 20. - Kelemen Krisztián
Azok regisztrálhatnak, akik az első körben lemaradtak.
Folytatódik az ingyenes lakossági LED-csere program Szombathelyen, melynek keretében ingyenesen juthatnak energiatakarékos LED-izzókhoz azok, akik az első körről lemaradtak és nem tudtak regisztrálni a ledcsere.hu oldalon. A program részleteiről sajtótájékoztatón számolt be dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, Horváth Soma alpolgármester, dr. Károlyi Ákos jegyző és Meixner István, a CYEB Energiamegoldások Kft. kiemelt ügyfélkapcsolatokért felelős igazgatója.
Azok a szombathelyi lakosok, akik lemaradtak az első körben, most 2023. október 1. és november 15. között regisztrálhatnak a programba.
Fontos, hogy a ledcsere.hu oldalon a regisztrációs űrlap utolsó oldalán Szombathelyt jelöljék átvevőhelyként!
Csatlakozás a programhoz: https://szombathely.hu/onkormanyzat/
382966218_1073438983772696_8136355436871748907_n.jpg
A villanyszámlával rendelkező személy regisztrál a ledcsere.hu oldalon, ahol a felhasználóbarát felületünknek köszönhetően néhány perc alatt megtörténik az adatok rögzítése. Az ehhez szükséges információk, illetve dokumentumok: jelenlegi izzók darabszáma helyiségenként, (teljesítmény, típus- E27/E14), személyi igazolvány, lakcímkártya, utolsó havi villanyszámla. A regisztráció utolsó lépéseként érdemes a lakóhelyünkhöz legközelebb eső átadópontot választani a legördülő listából (jelen esetben Szombathelyt). A rendszer a megadott adatok alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. Egy fogyasztási helyre, az éves villamosenergia felhasználástól függően maximum 50 db LED-et tud Szombathely MJV Önkormányzata a CYEB együttműködésével biztosítani.
süti beállítások módosítása