Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Meghívó - Joskar-Ola 50! jubileumi ünnepség

2023. november 06. - Kelemen Krisztián
A Joskar-Ola 50! jubileumi ünnepségre szeretettel várunk minden joskar-ola-i kötődésű érdeklődőt, akinek közel áll a szívéhez ez a városrész. Számítunk az itt élő vagy itt élt lakók megjelenésére és azokra is, akik itt dolgoztak, ide jártak iskolába, óvodába vagy csak itt töltötték szabadidejüket a barátoknál, rokonoknál!
A rendezvény moderátora Novák Edina lesz. Köszönjük, hogy elfogadta a felkérést!
A meghívón látható Joskar-Ola 50! logó készítője Dávid Nóra, 11. osztályos tanuló, a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnáziumból, akinek felkészítő tanára: Keszte-Orvos Krisztina, rajz- kémia szakos tanár. Köszönjük szépen a logót!
398143193_776619917808049_5079633395477461021_n.jpg
A fotóarchivum tartalma, melyet a kiállításon láthatnak az érdeklődők a Berzsenyi Dániel Könyvtárból származik, melynek kigyűjtését köszönjük szépen a könyvtárnak és Bődi Líviának, a Szombathelyi Szépítő Egyesület elnökének!
A kreatív tartalmat készítette és a fotókat összeállította, valamint a jelenlegi állapotot fotózta Lutor Katalin, aki a rendezvény hivatalos fotósa is egyben! Köszönjük!
Köszönjük Dr. Nemény András polgármester támogatását, valamint az Agora Savariának, a Városüzemeltetési Osztálynak és a Szomparknak az előkészítő munkálatokat!
Köszönjük a volt Joskar-Ola Általános Iskola és a Szent Györgyi iskola épülete jelenlegi fenntartójának, a Mate Mersic Miloradic Horvát Óvodának és Általános Iskolának az együttműködést és a helyszín biztosítását!
Érdekes tények, nosztalgiát keltő képek, izgalmas előadások és beszélgetések lesznek a rendezvényen! Mindenkit szeretettel várunk!
süti beállítások módosítása