Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Joskar-Ola Napok 2017. augusztus 12-13.

2017. július 26. - Kelemen Krisztián

Hamarosan itt a Joskar-Ola Fesztivál! Te is várod már?

programok.png

Joskar-Ola Alapítvány, a Joskar-Ola lakótelep új, civilszervezete rendezi meg idén a Joskar-Ola Fesztivált, amely a megszokott magas színvonalon, minden igényt kielégítő műsorokkal várja a Joskar-Ola lakótelep lakóit! Idén is lesz lehetőség a lakótelepi főzőcsapatok részére, hogy összemérjék tudásukat a Tesco GasztroShow elnevezésű gulyásfőző versenyen.

tesco_gasztro.jpg

Természetesen az alapanyagokat ingyen biztosítja a Joskar-Ola Alapítvány a Tesco Hipermarket jóvoltából., viszont a csapatok jelentkezését előzetesen, emailben kérik, a főzőcsapat nevének és létszámának megjelölésével, valamint a csapatkapitány elérhetőségeinek megadásával augusztus 08.-án 12 óráig az alapitvany.joskarola@gmail.com email címre!

Folytatódik a közkedvelt YO-kupon akció is, mellyel a joskar-olai 14 év alatti gyermekek ingyen vehetik igénybe a Vidámpark szolgáltatásait. A kupon regisztrációhoz kötött a rendezvényen az alapítványi infósátornál és Szent Márton kártya szükséges hozzá. Ehhez képviselői keretemből nyújtottam támogatást.

yokupon.jpg

Az idei rendezvényt az Alapítvány a jótékonyság jegyében szervezi meg, mellyel a lakótelepen élő Erdélyi Rolikát kívánja támogatni. 

rolika.jpg

A Joskar-Ola Fesztivál augusztus 12.-13.-án (szombat-vasárnap) kerül megrendezésre és zeneileg elsősorban a retro feelinget kívánja biztosítani a kilátogatóknak, de helyet kapott egy-egy a fiatalok körében népszerű együttes is. A régi hagyományokról sem feledkeztek meg a szervezők, hiszen lesz kispályás labdarúgó bajnokság, kutyaszépségverseny, autós-, tűzoltósági-, erősember bemutató.

foci_plakat_2.png

tuningshow_plakat_1.png

És most először lesz a Joskar-Ola Fesztiválon egy gyermek és ifjúsági cross ügyességi verseny a Hobbisták szervezésében, melynek keretein belül egy kiépített pályán tehetik próbára magukat a gyermekek.

hobbistak_plakat_1.png

Többek között fellép a Mokka Tribute, a BAD Ferro, Csepregi Éva, az Abba Feeling, Náksi, Kozmix és az AK26, valamint a Horvát és a Német Nemzetiségi Önkormányzat is készül egy-egy zenés-táncos előadással. A részletes program itt olvasható vagy megtalálható a www.joskarola.hu weboldalon!

program_2017_1.jpg

program_2017_2.jpg

Az alapítvány rengeteg gyermekprogrammal várja a családosokat is, lesz nyereménysorsolás értékes nyereményekkel, Vidámpark, gasztro-tér, és a rendezvény záró akkordja pedig a Joskar-Olai tűzijáték a TÁVHŐ támogatásával.

tavho.png

A felhőtlen szórakozás mellett, mindenki biztonsága érdekében fontos a rendezvény házirendjének a betartása, melyről itt lehet olvasni:

hazirend.jpg

Köszönet illeti a Támogatókat és a Joskar-Ola Alapítvány Kuratóriumának tagjait, akik áldozatos és önzetlen munkájukkal létrehozták az idei rendezvényt, amely idén is ingyenes szórakozási lehetőséget biztosít a kilátogatók számára.

tamogatok.jpg

Érezzék jól magukat és emlékezetes élményekkel gazdagodjanak!

A Joskar-Ola Hírek 19. évfolyamának első számában megjelent fényképes értékelés a Joskar-Ola lakótelep elmúlt éveinek fejlesztéseiről a teljesség igénye nélkül:

fejlodik.jpg

süti beállítások módosítása