Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Közgyűlés 2018.03.28.

2018. március 29. - Kelemen Krisztián
Szerdán rendkívüli Közgyűlést hívott össze Szombathely város Polgármestere. Felszólalásom elején elmondtam, hogy Szombathelyen olyan problémákról szeretnénk tárgyalni, amelyek megoldása nem tűr halasztást. Nyilvános ülésre 4 napirendi pont javaslatom volt:
  • Parkolási koncepció kialakítása a város egész területére, mivel sok helyen, főleg a lakótelepeken szinte már lehetetlen a parkolás.
  • Közlekedési koncepció kialakítása a város egész területére, a csúcsidőszakban tapasztalható áldatlan állapotok megoldása érdekében.
  • A Hajléktalanszállóval kapcsolatos problémák megoldása, mivel egy éve tárgyaltunk róla, tettem két alternatív javaslatot a helyszínre és azóta nem történt semmi.
  • Döntés az idei évben tervezett út, híd, járda felújítási program konkrét helyszíneiről, mivel lassan április és még mindig nem tudjuk, hogy a 600 millió forint hiánnyal tervezett idei programban milyen járdák lesznek felújítva.
Minden javaslatomnál, a másik 11 javaslatunkkal együtt, amit a Frakciónk nevében tettünk Képviselőtársaimmal a Fideszfrakció tartózkodott, tehát nem akartak tárgyalni Szombathely valós problémáiról most sem. Ami érdekesség, hogy a Hajléktalan ellátással kapcsolatos napirendi pontomnál Kántás Zoltán és Balassa Péter nem szavazott.
dffdfdfdff.jpg
süti beállítások módosítása