Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Intézményi támogatások

2021. november 04. - Kelemen Krisztián

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatánál már hagyománnyá vált, hogy év végén, karácsonyi ajándékozás céljából szociális, valamint köznevelési intézmények részére, tárgyi feltételeiknek javítása érdekében forrást biztosít.

Ez az idén 4.500.000 forint, melyből minden önkormányzati intézmény részesült a városban. Így a joskar-olai óvodák, bölcsődék is kaptak 100.000 forintot intézményenként: A Bokréta bölcsőde, a Barátság utcai óvoda, a Napsugár óvoda, sőt a Micimackó óvoda és a Mate Mersic Miloradic Horvát óvoda is.

Folytatva a korábbi hagyományokat 1.500.000,- Ft-tot biztosítottunk a Szombathelyen lakóhellyel rendelkező, kiskorú gyermeket/gyermekeket nevelő rászoruló családok év végi ajándékozására. A családok kiválasztása Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata Egészségügyi és Közszolgálati Osztály Szociális és Lakási Irodája, valamint a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai által, a rendelkezésre álló nyilvántartások alapján történik. Az ajándékozás lebonyolításában részt vesz a Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesülete.

cimer-szombathely.png

süti beállítások módosítása