Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

TOP Pluszban a parkolóépítések

2023. április 04. - Kelemen Krisztián
Újabb apró lépést tettünk a múlt heti közgyűlésen a város fejlődése, azon belül a Joskar-Ola lakótelep fejlődése érdekében, mivel a határozati javaslat szerint a következőkről döntöttünk:
Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a „Javaslat a 2021-2027 Európai Uniós ciklus programdokumentumainak tervezetei értelmében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusszal kapcsolatos döntések meghozatalára” című előterjesztést megtárgyalta, és a következő döntéseket hozta:
1. A Közgyűlés felhatalmazza a polgármestert, hogy az előterjesztés 1. sz. mellékletében szereplő fejlesztések megvalósítására vonatkozóan a feltételes közbeszerzési eljárások megindítására, a projektekhez kapcsolódó megalapozó dokumentumok jóváhagyására, valamint a pályázat benyújtására vonatkozóan a szükséges intézkedéseket megtegye.
2. A Közgyűlés úgy dönt, amennyiben az egyes projektek műszaki tartalma módosul, felhatalmazza a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottságot azok jóváhagyására.
3. A Közgyűlés úgy dönt, hogy amennyiben a Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős helyettes Államtitkárság Közbeszerzési Felügyeleti Főosztálya nem állít ki támogató tartalmú tanúsítványt, abban az esetben biztosítja a 2023. évi költségvetésben a közbeszerzési tanácsadó költségét.
A Joskar-Ola városrészen érintett közlekedési-, közösségi- és zöldinfrastruktúra fejlesztések a következők:
- Pázmány P. krt. 25. melletti parkoló
- Mikes K.-Károlyi A. utcai új csomópont és parkoló építése útépítéssel
338945141_1354018302064660_6379410609334538839_n.jpg
süti beállítások módosítása