Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Idén is TE SZEDD! - 2024. április 26. - péntek - 16:55 órakor

2024. április 08. - Kelemen Krisztián

A Joskar-Ola Alapítvány már több éve, így az idei évben is koordinátori szerepben vesz részt a TE SZEDD! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2024 - köztisztasági programban. 

Ennek a köztisztasági programnak a keretében 2024. április 26.-án pénteken 17 órakor a Joskar-Ola ismét csatlakozik az önkéntes szemétszedési akcióval.


A Te Szedd! keretében önkéntesen szedjük a szemetet a Joskar-Ola lakótelepen és a Kresz Park környékén, egészen 18:30 óráig. Minden kedves segítő önkéntest szeretettel várunk!


Találkozó 2024. április 26.-án pénteken, 16:55-kor a Pázmány Péter krt. végén a buszfordulóban! Kesztyűket és zsákokat biztosítunk! Eső esetén a programot később valósítjuk meg!

Vigyázzunk együtt Szombathelyre!


A program tervezetten 18:30 óráig tart és a hulladékkal teli zsákokat a Pázmány végén a buszfordulóban a zöld szemetesnél, valamint a Kresz Park (Szent Flórián-Jurisits utca kereszteződésében) gyűjtjük össze!


Környezetbarát vagy?
Nem bírod nézni a földön heverő szemetet?
Környezettudatos és felelősségteljes életet élsz?
Példát szeretnél mutatni a gyermekeidnek?
Meg szeretnéd tanítani gyermekednek, hogy ne szemeteljen az utcán?
Példát szeretnél mutatni baráti körödben?
Segítenél tisztán tartani a Joskar-Olát és környékét?
Szeretnél részese lenni egy jótékony civil mozgalomnak?
Akkor ITT a helyed!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/414432397802191


Több, mint 10 éve szervezünk folyamatosan önkéntes szemétszedéseket a lakótelepen, mert azt szeretnénk, hogy szép és tiszta legyen a Joska-Ola! Vigyázzunk Együtt Szombathelyre!


Az eseményhez a Joskar-Ola Alapítvány, mint központi koordinátor csatlakozott és önkéntesekkel is részt vesznek, amit nagyon köszönök!

2023_04_12_08_39_46_64365232eb9c3_teszedd_logo_1000_inner_1.jpg

TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2024


A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amely az idei évben 12. alkalommal kerül megrendezésre az Energiaügyi Minisztérium támogatásával.

Az akció szervezője és koordinátora az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.)


Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen varázsoljuk tisztábbá környezetünket.

Várunk minden környezetért tenni akaró önkéntest!

süti beállítások módosítása