Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

A Jokar-Ola Lakótelepért Alapítvány Nőnapi Jótékonysági Bált tartott

2015. március 09. - Kelemen Krisztián

"Március 7.-én, szombaton a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány Nőnapi Jótékonysági Bált tartott a Bercsényi Miklós Iskola Aulájában. A bálon közel 100 fő vett részt, és a meghívott városi Képviselők közül többen is megjelentek. A nyitótánc után Kelemen Krisztián, mint a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati Képviselője köszöntette a megjelenteket."

1.jpg

"Külön köszöntötte Szuhai Viktor önkormányzati Képviselőt, és a sajtó munkatársait. Kelemen Krisztián, a Nőnap alkalmából megjelent hölgyeket a rendezők nevében egy szál virággal ajándékozta meg. A rendezvény hangulatát és színvonalát tekintve kimagasló minőségű volt. A rendezvény sikere a kiváló szervezésnek és a fellépőknek köszönhető. A bálon bejelentésre került a 2015. évi Joskar-Ola Napok dátuma, melyet augusztus 15.-16.-ára tervez a Kuratórium."

50-1024x669.jpg

40-1024x768.jpg

"A jótékonysági felajánlások és a több, mint 40 nagy értékű tombolatárgy bevétele meghaladta a 60.000 forintot, melyet a játszótér felújításának a költségvetésébe tesz be az Alapítvány. A Kuratórium a játszótér teljes felújításához még hiányzó összeget a szombathelyi Önkormányzat támogatásától várja. Csetényi Izabella, mint a Kuratórium Elnöke és Kelemen Krisztián, önkormányzati Képviselő külön köszönetet nyilvánított a támogatóknak, és köszönet nyilvánító okleveleket adtak át."

apdc0181.jpg

"A jó hangulat, tánc és zene mellett senki sem felejtette el, azt a célt, hogy miért jött létre ez a rendezvény, azért hogy a játszótér a gyerekek érdekében felújításra kerüljön. Az Alapítvány a hagyományt őrző Bállal megkezdte a felkészülést a Joskar-Ola Napok Kulturális és Sport Fesztivál szervezéséhez és a lakótelepen lévő fejlesztési munkálatokhoz."

apdc0212.jpg

Forrás:

http://koz-hir.hu/2015/03/09/9531/

 

süti beállítások módosítása