Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Köszönet a gyors reagálásért...

2020. november 22. - Kelemen Krisztián

November 22.-én, vasárnap délben keresett fel telefonon és kérte a segítségemet, közbenjárásomat Horváth Róbert a Horváth&Horváth Társasházkezelő cég ügyvezetője, mivel távhővezeték szivárgás miatt nincsen sem melegvízszolgáltatás sem fűtés a Pázmány Péter krt. 2-10. lépcsőházakban. Bejelentették a hibát a szolgáltató felé, azonban a munkálatok megkezdéséhez szükséges lenne, hogy a területen ne parkoljanak gépjárművel.

Jeleztem a hibajavítási igény sűrgősségét a távhőszolgáltató felé. Készségesen és pozitívan álltak az ügy mellé. 14 órakor már az őszi napsütésben tárta fel a távhővezeték nyomvonalát a távhő alvállalkozója a Pázmány Péter körút 30. szám mellett. Előtte már a helyszínen találkoztunk és intézkedtük a Horváth Róberttel, a társasházkezelő cég ügyvezetőjével. Felkerestük az útban lévő gépjárművek tulajdonosait és felkértük őket, hogy biztosítsanak szabad helyet a feltáráshoz. Ezt követően megtalálták a hibát: a csővezeték kilyukadt, ennek helyét ideiglenesen bilinccsel lezárták és 18 órakor már ismét volt szolgáltatás a lakásokban. Egyébként a probléma összesen 180 lakást érintett, hiszen a Pázmány Péter krt. 2-10. lépcsőházakon túl a Pázmány P. krt. 28.-ban sem volt szolgáltatás.

126959527_1562969437244384_4791845193229226132_o.jpg

Köszönöm, a vasárnapi áldozatos munkát Horváth Róbertnek, a Távhő munkatársainak és nem utolsó sorban a Távhő alvállalkozójának a Westmachine Kft-nek, hogy pár óra alatt sikerült megoldani a problmát. Este még a helyszínen kaptam választ arra, hogy a teljes helyszíni helyreállítás, csőcsere a következő héten várható, csakúgy mint a Barátság utca 16. számnál, ahol szintén szivárgást észleltek. 

süti beállítások módosítása