Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Közgyűlés 2015.02.26.

2015. február 26. - Kelemen Krisztián

"... Kelemen Krisztián a Joskar Ola napokra szeretne átcsoportosíttatni pénzt, méghozzá az önkormányzati delegációk külföldi utazásaira szánt ötmillió forintból kétmilliót.

Továbbá az önkormányzati személygépkocsi cserére szánt 35 milliójából szeretne kérni 2 millió forintot - azt mondja 33 millióból is lehet venni három Passatot. A kétmillió a Joskar Ola lakótelep egy balesetveszélyes játszóterének felújítására kéne, mert lehet, hogy az nem nyithat ki áprilisban."

342704_februari_kozgyules_delutan.jpg

"Kelemen Krisztián (baloldal) a Falco-gyárral kapcsolatos akciótervről tárgyalna, és arról, mi lesz a sorsuk a képviselők által javasolt fejlesztési terveknek."

"Kelemen Krisztián következik, közben kiderül, hogy a szünetben frakcióvezetői megbeszélés volt. Kelemen egy híd felújítását sürgeti."

" ... Vasárnapi nyitva tartás Kelemen Krisztián hozná elő, a piacra vonatkoztatva, de a nagy zsivaj miatt tíz perc szünet következik."

"...Megtudjuk azt is, hogy Kelemen Krisztiánt letiltották a polgármester Facebook-oldaláról, kéri, hogy ezt orvosolják, igaz, azt mondja, azt nem Puskás kezeli."

"... Menetrend és módosítás Új buszjáratokat indítanak, erről is írtunk korábban. Kelemen Krisztián kéri, hogy a 9-es járat menetrendjét is vizsgálják meg, lehetne-e sűríteni a járatokat. Erre kértek már árajánlatot, ez 11 millió többletköltség lenne egy évben. Több lakó is megkereste őt is és Horváth Somát is ennek érdekében. Horváth Soma ezt meg is erősíti."

"... Kelemen Krisztián ötleteit leszavazták, hogy a külföldi utazásokra szánt pénzből átcsoportosítsanak a Joskar Ola napokra, de a játszótér felújításához szükséges pénz is az autóbeszerzéseknél marad. Sebaj, a városi delegáció majd az új szolgálati autókkal mehet kiküldetésbe. A kölyköknek meg nem kell játszótér, a polgárnak meg a lakótelepi fesztivál. "

 

Forrás:

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kozgyules_szombathely_2015_februar_26_percrol_percre

süti beállítások módosítása