Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

A lakók kérték: csapadékvíz elvezetés és útburkolat javítás

2015. május 14. - Kelemen Krisztián

A Joskar-Ola lakótelepen az egyik lakó jelezte felém, hogy a csapadékvíz elvezetése az ereszcsatornából a fővezetékig nem funkcionál rendesen, mert a közterület alatti csatornarészen olyan mértékű dugulás van, amit már nem tud vállalkozóval kitisztíttatni. Jeleztem a problémát a városüzemeltetés felé, és ezúton is köszönöm nekik, hogy különös figyelemmel kivizsgálták a problémát. És valóban, fa ágak gyökerei és föld tömítette el a közterület alatti szakaszt, amit azonnal cserélni kellett, sőt egy aknát is be kellett iktatni a jövőbeli tisztíthatóság érdekében.

Régóta, talán 4-5 éve is problémát jelentett a lakóknak, hogy a Pázmány Péter körút 28. előtti vaskeretet elbontották, viszont a zártszelvényeket benne hagyták az aszfaltban, azaz komoly és balesetveszélyes mélyedések maradtak az oszlopok helyén, amit meg kellett oldani, mert már több lakó is belelépett véletlenül és adott esetben kificamodott a lába.

Két kép erről (előtte és utána):

img_20150320_143323.jpg
img_20150514_091512.jpg

Köszönöm a Városüzemeltetési Osztálynak, hogy eleget tettek a lakók kérésének és megszüntették a balesetveszélyt, amit ezek a fém mélyedések jelentettek!

süti beállítások módosítása