Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Nyugalom a Szent Márton templom előtti téren

2015. május 16. - Kelemen Krisztián

Sokat javult a lakótelepen a hajléktalan helyzet az elmúlt pár hónapban. Kezdve azzal, hogy az ezzel foglalkozó szakemberek a városban komoly erőfeszítéssel dolgoznak azon, hogy a hajléktalanoknak egy elfogadható alternatívát tudjanak nyújtani a városban történő kéregetés, bandázás, közterületi randalírozás és italozás helyett. Ezúton is köszönöm áldozatos munkájukat!

Itt meg kell említeni azt is, hogy a Szent Márton utcában kettő kamera is figyeli a közterületet, amit a Közterület felügyelet kezel és figyel. Munkájuk nagyon hasznos, mivel akár azonnal be tudnak avatkozni egy-egy közterületen történő szabálysértésbe vagy bűncselekménybe. Ezúton is köszönöm az ő munkájukat is, hiszen nekik is köszönhető az, hogy a Szent Márton templom előtt most nyugalom van. 

img_20150518_141501_1.jpg

És végül de nem utolsó sorban köszönet a lakóknak, a rendőrségnek és a SZOVA Zrt-nek az odafigyelésért és azért mert ha baj van akkor nekem ezt azonnal jelzik. Közös erővel megszüntettük a Szent-Györgyi előtti hajléktalan bázist is. És továbbra is mindent meg fogunk tenni a lakók nyugalma érdekében.

süti beállítások módosítása