Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Miért akartam képviselő lenni?

2015. július 28. - Kelemen Krisztián

Még mindig sokan megállítanak az utcán, gratulálnak, beszélgetünk... Az a kérdés, hogy miért akartam képviselő lenni szinte mindig elhangzik. Ha valaki számára még nem világos akkor leírom: azért mert szeretném a környezetemet pozitívan befolyásolni, azért mert eddig is tettem jó dolgokat városunkért, de ezt szeretném még jobban tenni, azért mert azt szeretném, ha gyermekeink szeretnének itt élni ebben a városban, szeretném, hogy aki itt él az itt jól is érezze magát, azért mert szeretném jobbá tenni városunkat és a Joskar-Ola lakótelepet.

osszes.jpg

És úgy gondolom, hogy ezekért a pillanatokért - amikor felújítunk és átadunk egy játszóteret a gyerekeknek, amikor felújítunk egy padot, egy járdát egy útszakaszt, amikor adományokat osztunk a rászorulóknak, amikor egy jó rendezvénnyel hozzájárulunk Szombathely kulturális életéhez - ezekért a pillanatokért éri meg képviselőnek lenni. És nincsen nagyobb öröm annál, amikor látom a gyerekek szemében a mosolyt a boldogságot, amikor látom, hogy a nemrég kihelyezett padokon jóízűen beszélgetnek a lakók, és amikor látom, hogy az emberek szeretnek itt élni, mert jól érzik magukat.

jatszoter.jpg

Fontos, hogy ez egy csapatmunka, amelyben mindenkire szükség van, mert csak közösen tudunk ezekért a dolgokért tenni. És mindenkinek köszönöm, hogy támogatnak a közös célok elérése érdekében.

süti beállítások módosítása