Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Közgyűlés 2015.10.22.

2015. október 24. - Kelemen Krisztián

"Gázfelülvizsgálatok"

"Régóta nagy vita van ebben, előzetesünkben írtunk is róla. Egy ad-hoc bizottságot hoznak létre, ehhez a bizottsághoz fordulhatnak a panaszosok, amiket továbbítanak a városvezetéshez. Kelemen Krisztián szerint döntési joggal kellene felruházni őket."

"Kelemen Krisztián szerint biztosan meg lehetett volna előzni a problémát, ők már egy éve beszélnek erről. Kicsit el vannak késve, ha tavasztól foglalkoztak volna vele, akkor lehet, hogy nem is kapcsolták volna ki a gázt mintegy ötszáz lakásban. Úgy tudja, hogy a városvezetés három hete kérte ki az adatokat a lakásszövetkezetektől. Ha tavasszal létrehozták volna a bizottságot, meg lehetett volna előzni a problémák nagy részét."

407066_oktoberi_kozgyules.jpg

"A Sportligetbe mennek a teniszezők"

"A HVSE tenisz-szakosztályáról van szó, erről írtunk már előzetesünkben. Kelemen Krisztián arra hívja fel a figyelmet, hogy így a sportiskola tenisz-szakosztálya kiszorul a Sportligeti pályákról, pedig közel 80 igazolt játékosuk van. Kérdezi, mi a garancia arra, hogy ez a 80 gyerek megfelelő körülmények között tud majd edzeni."

407196_oktoberi_kozgyules_delutan.jpg

"Kié lesz az MSH kávézója?"

"Egy napirendi pontot átléptek gyorsan. Aztán még egyet, rendeleteket módosítottak. Most az MSH büféjének pályázatát tárgyalják, Balassa javasolja, hogy a pályázatot ne tíz, hanem öt évre írják le. És kérdezi, hogyan számítják ki a bérleti díjakat. Czeglédy azt kéri, hogy a pályázatokat hozzák a közgyűlés elé, és itt döntsenek a bérlőről. Kelemen Krisztián is öt évet javasol."

407064_oktoberi_kozgyules.jpg

"Napirendi pont javaslatok"

"Kelemen Krisztián a Csónakázótó melletti új szórakozóhelyet veszi elő, attól tartanak, hogy ez nem felel meg az uniós pályázatnak, és ha így van, a város uniós támogatásoktól eshet el."

407062_oktoberi_kozgyules.jpg

"Ünnepi Közgyűlés"

"Kelemen Kisztián elmondja, kezdeményezték, hogy a korábbi polgármesterek is felszólalhassanak az ünnepségen, de ezt elutasították. A képviselő szerint ezt a köztársaságot nem akarják ünnepelni."

Forrás:

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kozgyules_szombathely_2015_november_22_percrol_percre

 

süti beállítások módosítása