Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Joskar-Ola Napok 2016

2015. december 18. - Kelemen Krisztián

A Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál, Szombathely legrégebb óta folyamatosan megrendezett, második legnagyobb látogatottságú és egyetlen fesztivál jellegű rendezvénye.

A Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány Kuratóriuma meghozta döntését a 2016-os Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál 2016.-os pontos dátumát illetően. Mivel az idei évben az időponttal nagyon jó tapasztalatok voltak, akár az időjárást, akár a látogatottságot tekintve, ezért úgy döntött az Alapítvány, hogy 2016. augusztus 12-13-14.-én rendezi meg a 18. Joskar-Ola Napokat, jövőre is a Savaria Történelmi Karnevál elé pozicionálva.

385402_joskar_ola_napok.jpg

Az Alapítvány nem titkolt szándéka, hogy valamilyen formában csatlakozzon ezzel a rendezvénnyel a Szent Márton Év 2016-os programsorozatába, akár egy Szent Márton Jubileumi Nagy-koncerttel, egy híres hazai vagy külföldi előadóval. Ezzel kapcsolatban az Alapítvány és az Önkormányzat illetékesei folyamatosan szakmai egyeztetéseket folytatnak. 

A legutóbbi Közgyűlésen megerősítést kaptak a civil szervezetek, hogy lesz pályázati lehetőség a Szent Márton Év programjaihoz való becsatlakozásra is, 25 millió forintos keretösszeg erejéig. A Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány kíván élni ezzel a lehetőséggel, hogy még színvonalasabbá tegye a XVIII. Joskar-Ola Napokat és ezzel még színesebbé tegye Szombathely Város kulturális életét!

süti beállítások módosítása