Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Fitneszpark átadás a Joskar-Olán

2016. augusztus 14. - Kelemen Krisztián

Az idei évben a lakossági igények alapján kezdeményeztem egy fitneszpark telepítését a Joskar-Ola lakótelepen, mert nagyon fontosnak tartom azt, hogy a lakótelepen élőknek adjunk egy ingyenes, bármikor elérhető sportolási lehetőséget legyen szó akár fiatal, akár idősebb korú lakosról. Nagyon fontos, hogy a fiatalok inkább egy ilyen parkban erősítsenek, sportoljanak naponta, mint tehetségüket, fiatalságukat elpazarolva kallódjanak valahol a haverokkal egy tálca sör és egy karton cigaretta társaságában. Fontos az egészség és ennek egyik pillére a sportolás. A pálya, ahogy a képeken látható megvalósult, így egy újabb értéket sikerült a Joskar-Ola lakótelepen létre hozni. A hivatalos átadás vasárnap délelőtt 10 órakor volt.

6febf0da_1.jpg

Ez a park most Szombathely közterületén az első és egyetlen, bárki számára ingyenesen hozzáférhető, saját testsúlyos edzésekre alkalmas pálya, melyen a Street Workout, a Crossfit és a TRX edzéseket is el lehet végezni. Köszönöm, hogy a hivatalos átadóra sokan eljöttek és hogy a sajtó is beszámolt a "történelmi" pillanatról. Lesz még hasonló jelentőségű pillanat a Joskar-Ola életében, hamarabb mint hinnénk... Köszönöm a bemutatót Magyarics Róbertnek és Viszked Csabáéknak. Fotók: vaskarika.hu

52aa773e_1.jpg

551913b9_1.jpg

88babf91_1.jpg

fe6e08e3_1.jpg

e2b26dcd_1.jpg

73d511cb_1.jpg

200da6c2_1.jpg

Kérem, hogy vigyázzanak a pályára, mert nagy értéket képvisel mindannyiunk számára és nem kis munka volt létre hozni és ezt biztosan állíthatom. 

süti beállítások módosítása