Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Élelmiszer adományosztás Szent Márton jegyében

2016. augusztus 15. - Kelemen Krisztián

Az idei Joskar-Ola Napok alkalmával a Jóléti Alapítvány jóvoltából a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítványnak lehetősége nyílt arra, hogy 33 rászoruló egyedülálló és gyermekes család részére élelmiszer adománycsomagokat adjon át, ezzel segítve a nehéz helyzetben élőket. A Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány a Pálos Károly Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Szolgálattól kapta a rászoruló családok elérhetőségeit. 

dsc01842.jpg

A Joskar-Ola Napok utolsó napján, azaz vasárnap került sor az adományosztásra ünnepélyes keretek között, melynek én is részese voltam. Megköszöntem mindkét Alapítványnak a rászorulókért tett áldásos munkáját. Csetényi Izabellával, Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány Kuratóriumának Elnök Asszonyával adtuk át a csomagokat, melyek tartós élelmiszereket tartalmaztak, mint a liszt, cukor, étolaj, konzervek, teák. kekszek és egyéb finomságok gyermekek részére is.

Beszédemben elmondtam, hogy az idei Joskar-Ola Napok egy új rendezvényhelyszínnel csatlakozott be a 2016-os Szent Márton Emlékév programsorozatába, és az új helyszínen a Szent Márton Parkban valósultak meg azok a tevékenységek, melyek véleményem szerint valóban Szent Márton szellemiségét tükrözik, mint például a bűnmegelőzési és drogprevenciós előadások, tanácsadás, ingyenes gyermek fajátékok, állatsimogató, ruhaosztás és az élelmiszer adományosztás. Nekünk ezek jelentik a segítés városát, Szent Márton szülővárosát.

dsc01840.jpg

süti beállítások módosítása