Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

XVIII. Joskar-Ola Napok képekben

2016. augusztus 16. - Kelemen Krisztián

Az idei Joskar-Ola Napokon - amely Szombathely egyetlen zenei fesztiválja - közel 30.000 látogató vett részt a három nap alatt, augusztus 12-14.-ig. Ez a nézőszám minden várakozásunkat felül múlta, bár a tavalyi rendezvényen már közel 20.000 látogató volt kettő nap alatt, ezért reménykedtünk abban, hogy ezt a számot az idei évben túllépjük. 

Nagyon jók a visszhangok a rendezvénnyel kapcsolatban. Az elmúlt napokban, ami a lakótelepen a takarítással és pakolással telt rengetegen jöttek oda hozzám megköszönni a rendezvényt és gratuláltak a szervezéshez. Az utolsó este még annak az embernek a fia is megszólított, aki 18 évvel ezelőtt ezt a rendezvényt elindította és fiával a gratulációját küldte nekem Budapestről. Nagyon köszönöm. Bevallom őszintén nagyon jól esett.

2246_5005_img_6977_n.jpg

Örülök, hogy az idei évben is tudtunk adni a lakótelepnek és a városnak egy ingyenes és színvonalas szórakozási lehetőséget, melynek alkalmával több tízezren érezték jól magukat. Köszönöm az észrevételeket és az építő jellegű kritikákat. Azt hiszem az idei rendezvénnyel elértük a Joskar-Ola Napok csúcspontját, mely azt jelenti, hogy az idei teljesítményt lehetetlen lenne felülmúlni a későbbi években. 

13934665_1239145082796324_8637081108116339728_n_1.jpg

Rengeteg ingyenes program, gyermekeknek és felnőtteknek. Gondolok itt a Gulyásfőző versenyre, a Szent Márton Parkra, az ingyenes fajátékokra, a fellépőkre. A Joskar-Olai Gyerekek idén is ingyenesen vehették igénybe a színvonalas Vidámpark szolgáltatásait, de Szent Márton jegyében jótékonykodtunk is ünnepélyes keretek között élelmiszer adományosztással. Átadtunk a lakótelepnek egy fitneszparkot és elhoztunk egy nemzetközi sztárvendéget. Sokan azt mondják, hogy Szombathely minden hónapban megérdemelne egy Joskar-Ola Fesztivált!

Köszönöm még egyszer a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány munkáját, külön kiemelve Csetényi Izabella Elnököt, Pálfalvi Róbert Marketing Igazgatót, Jávorics László, Balogh Tibor és Zsigrai József Kuratóriumi tagokat, akik szívüket-lelküket kiették azért, hogy minden rendben legyen.

Vasárnap a köszöntő beszédemben elmondtam, hogy sokan megállítottak és azt kérdezték, hogy "Miből és hogyan lehetett összehozni egy ilyen nagy volumenű rendezvényt?" A válaszom egyszerű: Január óta nap, mint nap ezen dolgoztunk! Hogy összejöjjenek a támogatók és hogy színvonalas programokkal ünnepeljük a Joskar-Ola Napok 18. születésnapját! 

96b264cd_1.jpg

Köszönöm mindenkinek, a Szervezőknek, a Támogatóknak, Szponzoroknak, Vásárosoknak, Rendőrségnek, Közterület-Felügyeletnek, Polgárőröknek, Biztonsági személyzetnek, Árusoknak, Vidámparkosoknak a magas színvonalat!

dsc01590.JPG

dsc01589.JPG

Fotók:

www.nyugat.hu

www.frisss.hu

RISKA

www.vaskarika.hu

süti beállítások módosítása