Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Közterületi fák metszése 2016-2017

2016. augusztus 19. - Kelemen Krisztián

A Szombathelyi Parkfenntartási és Temetkezési Kft. 2016. szeptember 15.-ig várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban.

green-tree-underneath-correct.jpg

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának a pontos meghatározására, annak érdekében, hogy a nevezett fa cégünk kollégái számára is megtalálható, a probléma felmérhető és a megoldás elvégezhető legyen!

A beérkezett metszési feladatokat a Kft. a kérések elbírálását követően, az indokoltság függvényében a 2016-2017.évi metszési terve keretében, 2017. március 31-éig fogja végrehajtani. 

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Kft. a metszési indokoltság elbírásánál és a cselekvési ütemterv összeállításánál a fák egészségi állapotát, az élet-és vagyonvédelmet valamint a közlekedésbiztonságot tekinti elsődleges szempontnak. 

Tájékoztatjuk a társasházak lakóit, hogy a lakóépületük környezetét érintő fák esetében csak olyan metszési kérelmeket várunk, melyhez a lakóközösség minimum 51%-a hozzájárult, és a hozzájárulást aláírásával is igazolta.

A bejelentéseket írásban az info@szompark.hu email vagy a Szombathely, Jászai Mari utca 2. postacímre küldve, illetve telefonon a 94/314-234 telefonszámon ügyfélfogadási időben (Hétfő - Csütörtök 8-16:00, Péntek 8-12:00) lehet megtenni. 

süti beállítások módosítása