Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Területbejárás és újabb fejlesztések

2018. január 09. - Kelemen Krisztián

Ma hivatalos területbejáráson vettem részt a Joskar-Ola lakótelepen. Közvetítve a lakossági igényeket parkfenntartási munkálatokat fognak végezni a Pázmány P. krt. 42-52 és az 54-64 számú társasházak tömbbelsőjében található játszótereken.

Felújítják, lefestik a padokat, egy helyen cserélik az elkorhadt,  rossz állapotú homokozót, kitisztítják a szegélyeket és kavicsot raknak le. Természetesen a Szompark munkatársai összehúzzák a lehullott lombokat és elszállítják. Az alapítványi játszótéren és a Barátság utcai játszótéren szintén parkfenntartási, takarítási és kavicsozási munkálatokat fognak végezni. Szemétgyűjtőt helyeznek ki az alapítványi játszótéren, pótolják az eszközök hiányzó elemeit, elszállítják a lehullott lombokat, gaztalanítanak. Eltávolítják az eltörött, elkorhadt sávelválasztó deszkákat a Barátság utcai játszótéren. A Pázmány Péter körút 46. számnál visszametszik és kitakarítják a bokrokat. Tavasszal, a buszfordulónál lévő új pihenőparkban növényeket ültetnek.

img_20180109_133922.jpg

A Bercsényi iskola oldalán a rézsű melletti süllyedést feltöltik és rendbe teszik a területet. A Szompark hamarosan befejezi a tavalyi képviselői keretem terhére történt megrendelést, amely további padok kihelyezését és régi padok felújítását jelenti. 

img_20180109_135638_1.jpg

süti beállítások módosítása