Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Mi történik a lakótelepen?

2022. szeptember 02. - Kelemen Krisztián

Zajlik a Barátság utcában a járdafelújítás. A tervek szerint a jövő hét végére el is készülhet ez a szakasz. Az eredeti tervek szerint a Bartáság utca 2. és a 10. szám előtt is lesz felújítás, a bekötéseket is beleértve, sőt javítják a kerékpárút rossz állapotban lévő részeit is. A Szova Zrt.-től azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezeken a szakaszokon azért nem bontottak még, hogy addig is tudjanak közlekedni a lakók. Bízom benne, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi keret lehetővé teszi majd, ezen szakaszok felújítását is. 

pageiyxidadsx.jpg

Mindeközben elkezdődött a Barátság utcai játszótéren a kerítés felújítása. A régit már elbontották, hogy egy új 3D kerítést kaphasson a játszótér. Ebben a pályázati projektben szerepel egy elsősorban mozgássérült gyerekek részére készült új játékelem telepítése is. Váratóan szeptemberben ez is elkészül. Addig a  gyerekek és a lakók türelmét kérjük!

20220901_140953.jpg

Elkezdődött a Vásárcsarnok déli oldalán a parkoló felújítása. A területet lezárták, arra közlekedni gépjárművel nem lehet. 

Szeptember 5.-én, hétfőn megkezdik a Hunyadi utca külső sávjának a helyreállítását is a Szent Flórián krt. felőli oldalon, amely egy közműhálózati rekonstrució helyreállítási útómunkája lesz.

Befejezték a horvát iskola tornatermének a felújítását. A teljes belső felújítással, nyílászárók cseréjével most már méltó körülmények között edzhettnek a röplabdások és tornázhatnak az iskolások és óvodások.

Folyamatosan szépülnek a közterek és a játszóterek a Joskar-Ola lakótelepen. Festik a padokat, gondozzák, gazolják a parkokat, játszótereket a Szompark Kft és a Féhe Kft munkatársai.
pageyxyixyixiyx.jpg
A képen a Mikes Kelemen utca 5-29. tömbbelső játszótere és pihenőparkja.
süti beállítások módosítása