Kelemen Krisztián városi képviselő blogja

Joskar-Ola - Szombathely

Tavaszi nagytakarítás eredménye

2019. március 25. - Kelemen Krisztián

A Joskar-Ola lakótelepen történt TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS keretében a múlt héten többször történt szemétszedés, zöldterület gondozás, padka takarítás kézzel és géppel, padalap építés, bokortisztítás, rágcsálóírtás. 

Ennek eredményeként született több, mint 100 zsák szemét és lehullott falevél, melyet a FEHE Kft. dolgozói és a TESZEDD! országos környezettisztító program keretében szedtünk össze. 

 

Március 22.-én a SZOVA Zrt. gépi erővel kitakarította a padkát, a FEHE munkatársai pedig kézzel dolgoztak azokon a helyeken ahová a gép nem tudott bemenni. Így tisztultak meg a parkolók a Pázmány Péter körút páratlan oldalán, a MARI ABC előtt és a Barátság utca 1-19. számú tömbbelsőben. A Szompark a héten takarította a Mikes Kelemen utcai sétányt, az önkéntesekkel pedig szombaton összeszedtük a szemetet a lakótelepen. 

Köszönöm a munkát a FEHE Kft-nek, a Szova Zrt.-nek, a Szompark Kft-nek, minden önkéntesnek, akik részt vettek a TESZEDD! akcióban és a Joskar-Ola Alapítványnak!

Az önkéntes szemétszedés pillanatai és az azt követő zsíroskenyérparti a Hajnal Presszóban:

 

Mindeközben a héten megjavították az alapítványi játszótéren a megrongált kaput, valamint a karusszeles forgóhintát is. Padalap építés a Szompark által a Pázmány Péter körúton:

55576368_1055257181348948_6227912766309531648_n.jpg

wddasasdsadaw.jpg

Az alapítvánnyal együtt köszönjük, hogy ilyen szép számmal vettek részt a TESZEDD! akción, ahol nagyon sok fiatal is velünk tisztította a környezetet a Zrínyi, Reguly és a Bercsényi suli szervezésében. Külön köszönet Molnár Tamás tanár Úrnak a szervezést!

süti beállítások módosítása